torsdag 18 juni 2009

paraplyobservation

Människor kan inte använda paraplyer. Det verkar vara en ganska allmän uppfattning om hur man ska göra dock. Många som håller sitt paraply över sig som skydd för regnet håller det så långt ifrån kroppen att mitten på paraplyet ligger så pass långt framför personen i fråga att det inte finns något paraply för ryggen. De som har väskan över andra axeln får regn i den. Dessutom vet ju alla att uppfällda paraplyer tar ganska mycket plats, man kan ju då tänka sig att man inte håller sitt paraply så nära sig som möjligt så att man- A: inte pert ut folks ögon i onödan, samt B: låter andra människor med lika stora paraplyer komma fram.
Jag förstår inte hur svårt det kan vara. Att styra över ett paraply kan ju vara svårt för barn, men vuxna borde verkligen klara av det kan jag tycka.

Snart är det midsommar, ha en fantastisk helg allahopa. Jag sitter bara å väntar på att E ska komma, sen far jag ut på äventyr!

Det här fick jag på mailen, tyckte det var ganska kul...

Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.

VARNING: Alkoholförtäring ger ofta en tro på att fyra snabba shots tequila (absinth i vissa fall) kommer lösa alla problem.

1 kommentar:

Jessica sa...

underbara varningstexter! kanske man ska klippa ut dom och själv klistra upp här och var vid diverse fester...?

Kram