tisdag 8 september 2009

sally

Föreläsningskvinnan idag påminde mycket om karaktären Sally, i serien med samma namn. Hon hade lite rödaktigt hår, lugg och en mycket slarvig uppsättning. Hon hade ett svart linne och en illrosa bolero/kofta och en grå grön kjol. Mikrofonen var fäst vid kjollinningen, men troligen var det resår i midjan för sakta men säkert åkte den ner när micken tyngde den. Det visade att hon hade vita trosor på sig. Det är ju kanske inte så proffsigt att visa trosorna när man har föreläsning?
Hannes pose var helt makalös, lätt bakåtlutad, stödd med all vikt på ena höften och med händerna i sidorna. Ibland satte hon upp ena foten på stolen. Det såg väldigt märkligt ut. Sedan satte hon sig ner. Bakom katedern.

Micken hon hade på sig var ganska hög. Alltså, ljudet var ganska högt. Det var inga svårigheter att höra det. vid ett par tillfällen eldade hon dock upp sig så fullständigt så att hon började skrika. Då blev hon alldeles förvånad och slog handen för micken (vilket ledde till fruktansvärt jobbiga ljud i högtalarna) och tappade balansen. Skuttade lite, skrattade och fortsatte skrika.
Hon var inte ovan. Hon hade gjort det där massa gånger, hon hade hållit i kurser och varit med i vår kurs hur länge som helst.

Vi gick efter rasten.

När jag skulle tända lampan i köket nyss vred jag på vattenkranen. Jag passade på att dricka lite i mörkret.

3 kommentarer:

Jessica sa...

Jösses, först tänkte jag på karaktären Sally i Evanovich böckerna, det hade ju nöstan varit roligare om hon liknat honom ;)

Kram Syster!

Caroline sa...

Haha, det har varit helt underbart. Då hade jag inte gått därifrån på hela dagen :)

KRam

L sa...

Men så himla roligt du kan ha på föreläsningarna!! Förstår varför hon inte är lärare längre...