måndag 29 december 2008

röda faran gör entré

Jag fick en väldigt nyttig men kanske inte helt underbar röd dammsugare i julklapp. Den har svischat runt i min lägenhet idag. Jag har döpt den till röda faran. Den är nu en officiell del av mitt hem. Den visade sig vara väldigt effektiv. Den sög upp massa damm och sedan var den asenkel att tömma.
Det bästa med den är ändå att den är röd. Samma färg som min inte alls lika bullriga brödrost. Jag var tvungen att prova den två gånger idag. Först en gång, med brödet som var äckligt, det var faktiskt lika äckligt rostat som orostat som gjort i ugn med ost. Det kan ha nått med osten å göra, men brödet smakar liksom inte helt hundra. I vilket fall som helst så visade röda brödrosten sig från sin allra bästa sida och preseterade två sjukt snyggt gyllenbruna vita formbrödar. Det hela kunde inte bli bättrre. Och det hela åts upp tillsammans med äppeljuice med sugrör. Men nu har jag bakat två stycken limpor utan någon som helst färg på till min brödrost. Det är lite tråkigt med gasugn, man får aldrig någon färg på nånting. Då måste man steka det först, och jag kan ju inte steka en limpa.
Du kan va en limpa.

Jag har dessutom idag gjort min lägenhet ungefär 8 m2 större. Jag har tagit bort alla kartonger härifrån. Som man samlar på sig kartonger. Bokhyllekartonger, dammsugarkartonger, andra små kartonger och några stora. De har jag varit ute med i grovsoporna. Och sedan var jag lite som hulken och stålmannen, och bar bort min köksdörr till förrådet. Då blev allt väldigt mycket större. Tokigt. Men bra.

Men, nu har klockan blivit mitt i natten och tripping är inte klar än, så datorn får stå på och jag får gå å sova.

Jag har kollat upp vad det skulle kosta å börja träna, dyrt som bara den, 3300 skulle ett årskort gå på, men då får jag simma, gymma och skutta runt i grupp. Det kanske är bra? Men, sen tillkommer ju sl-kortet som går ut på torsdag. Det kostar 2500 :(
Fan, så jävla ovärt. Jag ska sluta va student.


(fast det ska jag inte.) Du kan va student.

Inga kommentarer: